Trapp Futam 2021 meg lesz tartva!

Kedves Sporttársak!

Az elmúlt év (2020) nem volt kedvező, hogy meg tudjuk szervezni a versenyt, de idén más a helyzet! Terveink szerint 2021. augusztus 21.-én lesz megtartva a Trapp Futam 2021, a már az elmúlt években megszokott helyen és módon. Na jó talán nem teljesen! Még a pálya nem lett véglegesítve, továbbá az érvényben lévő kormányrendeletek sem tudjuk, hogy alakulnak. 

Mindezekből kifolyólag, ha 2021. Június 1.-ig a rendezvényszervezés megengedett lesz és az erdészet is kedvező visszajelzést ad akkor reményeink szerint meg lesz tartva a verseny. 

A pályaváltozásról előzetesben csak annyit, hogy a már sokak által nehezményezett műúton haladó szakaszrészt próbáljuk átterelni más irányba, ezzel "könnyítve" a pályát. A könnyítve csak azért tettem idéző jelbe, mert ha sikerül áthelyezni az útvonalat, akkor eddig nem tapasztalt megpróbáltatásokat kaptok az aszfalt helyett :) 

A távok természetesen maradnak, de idén minden szakaszt újramérünk, hitelesítünk, hogy pontos adatokat kapjatok ismét. 

Továbbá, az elmúlt években lebonyolított versenysorozat pozitív vízhangján felbuzdulva, idén ismét indítunk egy 3éves sorozatot. Ez a sorozat is hasonló lesz az elmúlt évekéhez. Ismét befutóérmet kell gyűjteni, és aki kigyűjti az a sorozat utolsó versenyének végén különleges ajándékban részesül. Természetesen az új sorozat érmei merőben új kinézetet kapnak. Mondhatom, talán még különlegesebbek lesznek, mint az előző sorozatban. 

 Fontos információk:

  • Az előnevezés nem fog hamarabb elindulni, mint 2021 Június.
  • Mi úgy készülünk folyamatosan, hogy meg lesz tartva, de ha nem oldják fel a korlátozásokat akkor idén is csúsztatni kell. Erről folyamatosan tájékoztatunk itt az oldalon. 
  • Megváltozott a Cserépi Trapp fenntartó is, így mindenki figyeljen oda majd az előnevezésnél és az utalásnál, mert változott a számlaszám is!

 

Üdvözlettel,
Trapp Csapat

Hírlevél