Kezdőlap

 

CSERÉPI TRAPP CSERÉPFALU

@

Társulás Cserépfalu Jövőjéért

3413 Cserépfalu, Körtés utca 5.

Adószám: 18146011-1-05

MKB Bank: 10300002-10549711-49020014 

Információk: +36 30 254 2428

 Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Köszöntelek Sporttárs!

 

Kis csapatunk már négy éve folyamatosan, kitartóan dolgozik azon hogy minden sportolni vágyó számára lehetőséget adjon, hogy kipróbálja magát a Bükki tájon szervezett sport eseményeken. Futóversenyek szerevezése a fő profilunk, különösen nagy lelkesedéssel szervezünk az új nemzedéknek is versenyeket. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek is a lehető leghamarabb megismerkedjenek a kitartással és a sport szellemével. 

A szervező csapat törzsét 5-6 fő alkotja és mindenképpen szeretnénk kiemelni közülünk a Főszervezőt vagy másképpen a Cserépi Trapp megálmodóját Molnár Jánost. (További Szervezők) Az összes rendezvény az ő kitartásán és a többi szervező tag folyamatos motiválásán múlik minden évben.  Két nagy állandó rendezvényünk van minden évben: Cserépi Trapp futam és télen a Mikulás Futás. A nyári nagy futam évről évre egyre több és több ember t vonz a közösségünkbe. Minden évben törekszünk arra hogy minőségi és izgalmas versenyt szervezhessünk minden kedves résztvevő számára. 

2017-ben elindítottunk egy három körös rendezvény sorozatot. A célja hogy a nagy Trapp Futamon egymást követő három éven át, minden alkalommal indulókat megajándékozzuk egy exkluzív csomaggal. A versenysorozat 2019-ben fog befejeződni. Fontos tudni hogy számos érdekességet kapnak a versenyzők már a versenyek alatt is.

Törekszünk arra hogy folyamatosan fejlesszünk a körülményeken, már sokan tapasztalhatták, hogy például egy ideje chip rendszerrel mérjük az időt. Folyamatosan jobb és modernebb körülményeket kívánunk teremteni évről évre és célunk a sport megszerettetése mellett a falu és a táj/környék bemutatása. Nem lehet elmenni a falu egyéb látványosságai mellett sem.  

 

© 2019 Cserépi Trapp