Kezdőlap

 

CSERÉPI TRAPP CSERÉPFALU

@

Társulás Cserépfalu Jövőjéért

3413 Cserépfalu, Körtés utca 5.

Adószám: 18146011-1-05

MKB Bank: 10300002-10549711-49020014 

Információk: +36 30 254 2428

 Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Köszöntelek Sporttárs!

 

Kis csapatunk már négy éve folyamatosan, kitartóan dolgozik azon hogy minden sportolni vágyó számára lehetőséget adjon, hogy kipróbálja magát a Bükki tájon szervezett sport eseményeken. Futóversenyek szerevezése a fő profilunk, különösen nagy lelkesedéssel szervezünk az új nemzedéknek is versenyeket. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek is a lehető leghamarabb megismerkedjenek a kitartással és a sport szellemével. 

A szervező csapat törzsét 5-6 fő alkotja és mindenképpen szeretnénk kiemelni közülünk a Főszervezőt vagy másképpen a Cserépi Trapp megálmodóját Molnár Jánost. (További Szervezők) Az összes rendezvény az ő kitartásán és a többi szervező tag folyamatos motiválásán múlik minden évben.  Két nagy állandó rendezvényünk van minden évben: Cserépi Trapp futam és télen a Mikulás Futás. A nyári nagy futam évről évre egyre több és több ember t vonz a közösségünkbe. Minden évben törekszünk arra hogy minőségi és izgalmas versenyt szervezhessünk minden kedves résztvevő számára. 

2017-ben elindítottunk egy három körös rendezvény sorozatot. A célja hogy a nagy Trapp Futamon egymást követő három éven át, minden alkalommal indulókat megajándékozzuk egy exkluzív csomaggal. A versenysorozat 2019-ben fog befejeződni. Fontos tudni hogy számos érdekességet kapnak a versenyzők már a versenyek alatt is.

Törekszünk arra hogy folyamatosan fejlesszünk a körülményeken, már sokan tapasztalhatták, hogy például egy ideje chip rendszerrel mérjük az időt. Folyamatosan jobb és modernebb körülményeket kívánunk teremteni évről évre és célunk a sport megszerettetése mellett a falu és a táj/környék bemutatása. Nem lehet elmenni a falu egyéb látványosságai mellett sem.  

 

Hírlevél